For ALL your Audi Motorsport Information- regardless of series, cars or Country!
Audifans.net: Audi Forums

www.audifans.net :: View Forum - Audi 100, 200, A6, S4 (Audi 100 based) and V8
 
 Forum FAQForum FAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 
Audi 100, 200, A6, S4 (Audi 100 based) and V8
Moderator: moderators

Users browsing this forum: None
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 39, 40, 41, 42  Next
Post new topic
 Topics   Replies   Author   Views   Last Post 
No new posts ABS
2 SteveB 1541 Fri Dec 26, 2003 6:51 pm
SteveB View latest post
No new posts Speedo not working - on KReg 100 2.6e
2 Oxford_Hippo 1657 Mon Dec 22, 2003 4:15 pm
cq20v View latest post
No new posts A100, 2.6e speedo not moving - any suggetsions to fix?
1 Oxford_Hippo 1690 Mon Dec 22, 2003 9:08 am
NineNails View latest post
No new posts A6 diagnostics
1 gragrauk 1703 Sun Dec 14, 2003 7:31 pm
Brian View latest post
No new posts Audi V8 Crash @ Audi International-Castle Combe
7 kevV8 3132 Tue Dec 09, 2003 8:36 pm
kevV8 View latest post
No new posts Castle Combe Audi Day - Wanted - pix of 100 S4 Avant No55?
1 unicomS4 1671 Tue Dec 09, 2003 8:16 pm
Karlos View latest post
No new posts ABS warning lamp on ..... where do I start?
6 unicomS4 3207 Sat Dec 06, 2003 11:04 am
eddiecrawford View latest post
No new posts 2.5TDi cold starting problem
2 mmarks 2170 Sat Nov 29, 2003 7:25 pm
SteveyD View latest post
No new posts Survey: Had a broken cam belt ? ... pls advise here
1 Karapaul 1855 Sat Nov 29, 2003 2:16 pm
IanW_home View latest post
No new posts 2.5TDi Broken Cam Belt - damaged valves ????
3 Karapaul 4003 Fri Nov 28, 2003 11:15 pm
Locomotion View latest post
No new posts WARNING- six speed boxes
0 gavs20v 1637 Wed Nov 26, 2003 9:13 am
gavs20v View latest post
No new posts instument cluster
3 gavs20v 2016 Sun Nov 23, 2003 9:38 pm
cq20v View latest post
No new posts Self Levelling valve help type 44
8 5-potnoodle 3859 Mon Nov 17, 2003 6:29 pm
5-potnoodle View latest post
No new posts Engine dies at speed!!!!!!
4 julzgeraghty 2665 Sun Nov 16, 2003 10:36 pm
julzgeraghty View latest post
No new posts Starter problems with 1989 100 2.0
1 shaners 1912 Thu Nov 13, 2003 10:42 pm
Locomotion View latest post
No new posts Cold start problems on 2.2 with k Jetronic
2 MK 2454 Wed Nov 12, 2003 6:54 am
MK View latest post
No new posts 100 2.0 Jreg reluctant start - not firing, spinning noise
2 Oxford_Hippo 2228 Mon Nov 10, 2003 10:14 pm
Oxford_Hippo View latest post
No new posts gearbox/gearstick alignment - HELP!
0 eddiecrawford 1556 Sat Nov 08, 2003 9:59 pm
eddiecrawford View latest post
No new posts Now the colder weather is here.....!
3 gragrauk 2348 Fri Nov 07, 2003 1:18 pm
eddiecrawford View latest post
No new posts Dicky electrics on a 200 qt Avant
3 muck 2383 Tue Nov 04, 2003 5:11 pm
eddiecrawford View latest post
No new posts Rear caliper pistons won't push in - alignment ?
7 mif 4249 Mon Nov 03, 2003 3:42 pm
Jase View latest post
No new posts S4 Avant Roof Rail fitting .....
4 unicomS4 2384 Tue Oct 28, 2003 12:30 am
unicomS4 View latest post
No new posts Engine noise 5cyl diesel
4 avantissimo 2244 Sun Oct 26, 2003 9:40 pm
eddiecrawford View latest post
No new posts idle - doesnt when cold
1 eddiecrawford 1725 Fri Oct 24, 2003 12:45 am
unicomS4 View latest post
No new posts audi 100 no start
7 eddiecrawford 3104 Thu Oct 23, 2003 1:57 pm
eddiecrawford View latest post
No new posts WARNING
2 LeeM 2412 Mon Oct 20, 2003 8:01 am
greyowl View latest post
No new posts Heating
0 gragrauk 1519 Fri Oct 17, 2003 6:45 pm
gragrauk View latest post
No new posts 100 Avant door glass
3 Barnz 2105 Tue Oct 14, 2003 1:44 pm
eddiecrawford View latest post
No new posts J Reg 100, Headlamps died? ? ?
10 Oxford_Hippo 4726 Thu Oct 09, 2003 10:21 pm
thepimp View latest post
No new posts 2.3 KEIII-Jetronic tuning - K-Star chip???/airbox drilling
1 thepimp 2129 Thu Oct 09, 2003 10:05 pm
Oxford_Hippo View latest post
No new posts 1989 Onboard Comp help
1 5-potnoodle 1778 Tue Oct 07, 2003 10:24 pm
5-potnoodle View latest post
No new posts What makes it go
2 newbie 1985 Wed Sep 24, 2003 11:29 am
newbie View latest post
No new posts Looking for a good Audi 200 Turbo
3 andycannon1968 2496 Mon Sep 22, 2003 8:52 pm
pedro View latest post
No new posts 100 sloppy gear change
0 bluequattro 1369 Mon Sep 22, 2003 6:45 pm
bluequattro View latest post
No new posts 1.8 4 CYLINDER TUNING
7 SKINHEADSNIPER 3098 Tue Sep 16, 2003 8:22 pm
Locomotion View latest post
No new posts 2.6 ABC engine with high co2
0 newbie 1555 Wed Sep 10, 2003 8:56 am
newbie View latest post
No new posts Series 1 A6 odometer dim - any tips ?
7 Brian 3472 Thu Sep 04, 2003 8:05 pm
ltooz_a6 View latest post
No new posts V8 - Sales advice please
7 Big-G 3137 Fri Aug 29, 2003 8:22 pm
Locomotion View latest post
No new posts 1993 Audi S4 - Advice and opinions please! :)
12 o 5400 Wed Aug 27, 2003 7:29 am
avantissimo View latest post
No new posts Audi 100 cooling
1 George 1745 Wed Aug 20, 2003 10:52 pm
cq20v View latest post
No new posts S4 (100 based) auto: hard clunk selecting reverse
1 avantissimo 1579 Fri Aug 15, 2003 11:51 pm
Mikes2 View latest post
No new posts Audi 100 2.0 E idle problems
1 TravisB 2009 Fri Aug 15, 2003 11:43 pm
Mikes2 View latest post
No new posts 100 Avant 2.5tdi 1994
0 Viper 1527 Mon Aug 11, 2003 6:53 pm
Viper View latest post
No new posts Dashboard questions
3 pjx 2383 Wed Aug 06, 2003 11:18 pm
Mikes2 View latest post
No new posts Fitting of 20v head on 10v mc engine
1 biscuit 2009 Fri Aug 01, 2003 9:53 pm
twoqu View latest post
No new posts 1993 Audi 100 2.0e Estate Auto - Rough idle
3 lidvii 2576 Thu Jul 31, 2003 10:47 am
eddiecrawford View latest post
No new posts New member - Going to pick up my first Audi tomorrow
2 Trey100 2415 Thu Jul 24, 2003 10:50 pm
Trey100 View latest post
No new posts Audi 100/A6 1993 tow bar electrics
2 newbie 2068 Wed Jul 23, 2003 5:25 pm
Locomotion View latest post
No new posts 100e 2.0 Rocker Cover gasket - how to fit bolts??
2 Oxford_Hippo 2487 Wed Jul 23, 2003 1:11 am
Oxford_Hippo View latest post
No new posts A6 2.6 95M intermittant cut-out
5 Voxbox 2986 Fri Jul 18, 2003 12:08 am
Mikes2 View latest post
Display topics from previous:  
Post new topic    www.audifans.net Forum Index :: Audi 100, 200, A6, S4 (Audi 100 based) and V8 All times are GMT
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 39, 40, 41, 42  Next
Page 40 of 42
Jump to:   
New posts New posts    No new posts No new posts    Announcement Announcement
New posts [ Popular ] New posts [ Popular ]    No new posts [ Popular ] No new posts [ Popular ]    Sticky Sticky
New posts [ Locked ] New posts [ Locked ]    No new posts [ Locked ] No new posts [ Locked ]
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum

Forums ©