Your Real Estate Professionals In Spain
Audifans.net: Audi Forums

www.audifans.net :: View topic - no access to my normal account
 
 Forum FAQForum FAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 
View next topic
View previous topic
Post new topic   Reply to topic
Author Message
b3coupe
Inexperienced



Joined: Oct 10, 2011
Posts: 43

PostPosted: Mon Oct 10, 2011 7:40 am Reply with quote Back to top

Can someone please look into why i cant log onto my account - dangerousd1.

When i try to log in i get this message - Sorry, no corresponding user info was found

I have been through the lost password process and deleted the cookies with no success, I had the new confirmation code come through and temporary password and the message is the same.
Now logging on here with a new account i can see my last post on my normal account.. whats happening?
 
View user's profile Send private message
monkeyboyuk
Site Moderator
Site Moderator



Joined: Aug 11, 2008
Posts: 1652
Location: bridie country - where we speak jockanese

PostPosted: Mon Oct 10, 2011 9:24 pm Reply with quote Back to top

best thing is to msg Jase or Andy (both are busy thought so not sure how quickly you'll get a reply) Daryl, only they have access to the admin portions to look at that.

_________________


AOC - Scottish Regional Host
Membership # 1445


See my cars at myaudis.co.uk 
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website MSN Messenger
audioc
Site OWNER



Joined: Jan 17, 2003
Posts: 12502
Location: E Bay?

PostPosted: Sat Mar 31, 2012 11:55 am Reply with quote Back to top

only just seen this... account isn't showing anything or any issues?

I've gone through both the admin and security system; nothing showing as blocked or anything? Send me a PM with your choice of password (which you should be able to change once logged back in) and I'll see what I can do....

_________________
Don\'t forget: Twitter- www.twitter.com/audifansdotnet
Facebook - www.facebook.com/audifans.net
Free \"Audi\" Newsletter: http://www.audifans.net/downloads-cat6.html 
View user's profile Send private message Visit poster's website MSN Messenger
audioc
Site OWNER



Joined: Jan 17, 2003
Posts: 12502
Location: E Bay?

PostPosted: Sat Mar 31, 2012 12:00 pm Reply with quote Back to top

ignore above post; try it now. In the forums admin the account was set as "inactive" for some reason- I've changed that (but it didn't show it in user admin or Sentinel part)- we've had this glitch on accounts in the past- no idea as to when/ why- they do appear totally random at times (I think it's done it to one of the mods before as well)
 
View user's profile Send private message Visit poster's website MSN Messenger
b3coupe
Inexperienced



Joined: Oct 10, 2011
Posts: 43

PostPosted: Wed Apr 18, 2012 4:27 pm Reply with quote Back to top

only just seen this, i'll try my old account now..
 
View user's profile Send private message
dangerousd1
Got Nothing Better To Do



Joined: Oct 03, 2005
Posts: 1326
Location: Rugby

PostPosted: Wed Apr 18, 2012 4:35 pm Reply with quote Back to top

sorted, cheers Andy.
 
View user's profile Send private message
Display posts from previous:       
Post new topic   Reply to topic

View next topic
View previous topic
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum


Forums ©